Sistem plata parcare BFT Espas 20

   Sistemul de plata parcare BFT Espas 20 este un sistem complet destinat parcarilor mari si moderne, compus din cateva echipamente moderne de control si plata.

   Cu ajutorul acestui sistem de plata parcare BFT Espas 20, se realizeaza un management eficient al intrarilor si iesirilor din parcare, chiar si in cazurile cu foarte multi utilizatori. Gestionarea locurilor ocupate este posibila datorita functiei de contorizare a acestora. Accesul in incinta parcarii se face prin emiterea de tichete cu coduri de bare – pentru utilizatori noi – sau prin citirea cartelelor de proximitate – pentru utilizatori abonati.

   Sistemul de parcare BFT Espas 20 poate fi configurat cu tarife de parcare diferite si intervale orare stabilite in prealabil, inclusiv criterii de intrare cu acces nelimitat si VIP. Fiecare componenta a acestui sistem de plata parcare BFT Espas 20 se monteaza cu usurinta si poate functiona autonom, avand configuratie “stand-alone”. Ele necesita doar conexiuni cu reteaua electrica.

   Terminalele sunt programate din fabricatie si pot fi utilizate imediat dupa instalare.

Sistem parcare BFT Espas 20

   Daca folositi acest sistem de plata parcare pentru validarea cardurilor de proximitate, angajatii cladirii vor avea oricand acces in parcarea unitatii. Mecanismul de scanare este modern si se poate face usor, prin apropierea cardului de cititor.

   Sistemul BFT Espas 20 este o solutie potrivita pentru parcarile supraetajate, pentru cele din hoteluri, hypermarketuri, aeroporturi, cladiri de birouri, gari etc. Tichetele pot permite accesul gratuit in anumite cazuri, pe o perioada determinata (ex. perioada de cazare) – in acest caz emiterea de tichet facandu-se o singura data.

   La un sistem de parcare BFT Espas 20, plata se realizeaza in 2 moduri: cu statia de plata asistata – prin intermediul operatorului uman, sau prin intermediul statiei automate de plata.

Componentele unui sistem de parcare cu plata BFT Espas 20:

Unitate de intrare BFT Espas 20I

Statia de intrare BFT Espas 20I reprezinta primul terminal de la intrarea in parcarea platita. Dispozitivul de intrare emite tichetele si valideaza cardurile RFID – pentru utilizatorii abonati. Utilizatorii temporari (fara abonament), primesc de la acest terminal un tichet cu cod de bare in format 2D, continand datele de contact, ora si data emiterii si numarul de ordine al tichetului.

Unitate de plata asistata BFT Espas 20M

Statia de plata asistata BFT Espas 20M este un dispozitiv care functioneaza cu operator uman, al carui rol este de a incasa tariful pentru tichetul de parcare. Beneficiarul va efectua plata chiar inainte de parasirea spatiului parcarii. Cu ajutorul statiei de plata asistata este scanat codul de bare al tichetului, astfel fiind calculat tarifului total pentru timpul de parcare. .

Unitate plata automata BFT Espas 20A

Statia de plata automata BFT Espas 20A este un dispozitiv de plata automata care primeste de la fiecare utilizator de parcare taxa aferenta timpului de stationare cu autovehiculul. Automatul de plata BFT Espas 20A poate accepta monede de pana la 6 denominari si bancnote cu pana la 4 denominari. De asemenea, dispozitivul are o interfata accesibila (cu display LCD), pentru afisarea comenzilor si pentru efectuarea rapida a platilor.

Unitate de iesire BFT Espas 20E

Statia de iesire BFT Espas 20E se instaleaza la iesirea din parcare si functioneaza prin validarea tichetului de parcare. Statia de iesire prezita o fanta speciala in care tichetul cu cod de bare se introduce de catre utilizatorul care a achitat ulterior tariful de parcare. Odata validat tichetul, va fi trimis semnal catre bariera de iesire din parcare, pentru a permite trecerea autovehiculului.

Bariera parcare BFT Giotto 30S BT

Bariera parcare BFT Giotto 30S BT este o bariera de acces care se monteaza intrarea si la iesirea din parcarea privata. Bariera BFT este echipata cu senzori care determina ridicarea bratului pentru a permite accesul. Accesul beneficiarilor se face doar in urma validarii tichetului sau cardului. Daca bariera este montata la iesirea din parcare, bratul se ridica la recunoasterea tichetului anterior achitat sau cu cardul RFID.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.