Sistem plata parcare BFT Espas 30

   Sistemul de plata parcare BFT Espas 30 reprezinta un sistem complex cu ajutorul caruia se poate realiza managementul parcarilor interioare sau exterioare la diferite cladiri.

   Cu ajutorul unui sistem de plata parcare BFT Espas 30 pot fi configurate setari diferite pentru clientii care acceseaza parcarea pe baza tichetelor cu coduri de bare. Organizarea parcarii cu acest sistem este posibila datorita comunicarii eficiente intre dispozitivele individuale, care pot functiona de asemenea si in mod autonom. Echipamentele de control acces din componenta sistemului sunt performante si rezistente la numeroase utilizari.

   Intrarea in parcare se face cu tichetele cu coduri de bare sau cu ajutorul cardurilor de proximitate (pentru abonati). De asemenea, se pot stabili taxe de parcare diferite pentru utilizatori, in functie de anumite criterii.

   Unitatile de plata ale sistemului sunt echipate cu display-uri TFT color, fiind foarte usor de utilizat. Meniurile sunt simple, oferind posibilitatea de plata rapida pentru fiecare beneficiar al parcarii. Statiile sunt conectate la reteaua RS485/LAN si emit rapoarte detaliate despre activitatea din parcare.

   Acest sistem se adapteaza cu usurinta la diferite aplicatii cu parcari: centre de agreement, hoteluri, cladiri de birouri, centre comerciale etc.

Sistem parcare BFT Espas 30

Componentele unui sistem de parcare cu plata BFT Espas 30:

Unitate de intrare BFT Espas 30I

   Statia de intrare BFT Espas 30 are rolul de a emite tichete cu coduri de bare, atat la apasarea butonului special de emitere cat si la prezentarea cartelei de acces. Utilizatorii pot folosi usor aceasta unitate, datorita interfetei accesibile, cu display LCD alfanumeric. In caz de necesitate, se poate lua legatura si cu un operator uman prin intermediul unitatii de intrare.

Unitate de plata asistata BFT Espas 30M

Statia de plata asistata BFT Espas 30M este un dispozitiv care face parte din sistemul de parcare BFT Espas 30, avand sistem de operare Windows 7. Cu ajutorul acestei unitati, plata corespunzatoare timpului petrecut in parcare se face rapid si eficient. De asemenea, cu ajutorul unitatii se pot programa taxe individuale de parcare, diferite in functie de ora, zi sau luna, atat pentru clientii parcarii cat si pentru vizitatori.

Unitate plata automata BFT Espas 30P A

Statie de plata automata BFT Espas 30P A. Cu ajutorul acestei unitati automate, plata tichetului de parcare se realizeaza rapid. Aceasta unitate are o interfata accesibila utilizatorilor, cu display graphic color TFT de 6.5″, avand si un meniu usor de inteles. Cititorul de tichete incorporat scaneaza codurile de bare de pe tichetele emise anterior si asteapta efectuarea platii in functie de rezultatul generat (timpul de stationare, data, momentul zilei etc.).

Unitate de iesire BFT Espas 30E

Statia de iesire BFT Espas 30E este dispozitivul care permite iesirea din parcare, odata cu validarea tichetului. Aceasta uniatate de iesire este conectata la reteaua RS485/LAN, facand disponibile in timp real toate informatiile generate de statie, pe serverul parcarii. De asemenea, clientii parcarii pot beneficia de o interfata accesibila, datorita display-ului alfanumeric LCD de 20×2″ si conectare usoara cu un operator uman din pacare.

Bariera parcare BFT Giotto 30S BT

Bariera parcare BFT Giotto 30S BT este o bariera electromecanica, usor de instalat la intrarea si la iesirea din parcare. Aceasta bariera este echipata cu senzori care au rolul de a ridica bratul pentru a permite accesul. Este permis accesul beneficiarilor doar in urma validarii tichetului sau cardului. Daca bariera este montata la iesirea din parcare (dupa statia de iesire), bratul se ridica dupa validarea tichetului anterior achitat sau cu cardul RFID pentru abonati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.