Sistem plata parcare Came PS Barcode

   Sistemul de plata parcare Came PS Barcode este un sistem de gestionare a locurilor de parcare si a platilor aferente. Modalitatea de patrundere in parcare este prin intermediul tichetelor, oferite utilizatorilor de dispozitive moderne.

   Acest sistem ofera proprietarilor avantajul de a-l personaliza si de a stabili tarifele in functie de necesitatile lor. Sistemul poate fi amplasat atat in parcari publice, cat si in parcari private. Nu se face o diferentiere nici la nivelul dimensiunii parcarilor, sistemul de plata parcare fiind potrivit pentru toate marimile (mari, medii sau mici).

   Dispozitivele care alcatuiesc acest sistem asigura o reducere a costurilor de functionare, dar si o mai mare rentabilitate a sistemului. De asemenea, toate componentele sunt realizate din otel inoxidabil, care ofera o rezistenta anti-coroziune pentru o lunga perioada de timp.

   Functiile cu care este dotat acest sistem sunt foarte utile si ajuta clientii sa nu intalneasca dificultati in actiunea de plata. Astfel, meniul este disponibil in 6 limbi, in timpul platii sunt oferite informatii cu privire la fiecare actiune intreprinsa (suma platita, rest etc), tasta “help”.

   Acest sistem de parcare cu plata cu tichete este foarte usor de utilizat si este foarte eficient in gestionarea traficului dintr-o parcare.

sistem plata parcare came ps barcode

Componentele unui sistem de parcare cu plata Came PS Barcode:

Unitate de intrare Came PSE3000

Statia de intrare Came PSE3000 este un dispozitiv cu ajutorul caruia este platit timpul de stationare in interiorul unei parcari. Modalitatea de plata pe care o permite acest tip de unitate de intrare este prin tichete sau prin carduri de proximitate. Temrinalul de intrare are o interfata prietenoasa si un display, pe care este afisat statusul utilizatorilor din parcare. Aceasta unitate de intrare Came PSE3000 organizeaza eficient si sigur orice tip de parcare, din zone comeciale.

Unitate de iesire Came PSU3000

Statia de iesire Came PSU3000 reprezinta o unitate de iesire prevazuta cu cititor de tichete si de carduri de proximitate. Acest terminal se potriveste pentru parcari interioare si ajuta la reducerea traficului aglomerat din acestea. Utilizatorii nu vor avea probleme in utilizarea acestei unitati de iesire, deoarece sistemul este unul facil, iar instructiunile sunt amplasate pe partea laterala a aparatului. Iesirea din parcare se realizeazza numai dupa ce unitatea de iesire verifica plata dovedita de sofer prin prezentarea tichetului sau a cardului de proximitate.

Unitate de plata automata Came PSC3000

Automatul de plata Came PSC3000 este un dispozitiv din otel, care este prevazut cu cititor de tichete si cititor de carduri de proximitate, pentru utilizatorii ocazionali. Sistemul cu care este echipat faciliteaza o parcare organizata, care semnalizeaza locurile ocupate si locurile libere din parcare. Acest tip de automat de plata nu emite rest, dar poate fi usor integrat in orice tip de spatii. Display-ul sau performant ajuta clientii sa vizualizeze timpul de stationare in parcare, dar si suma de bani pe care trebuie sa o plateasca.

Unitate de plata automata Came PSC7001

Unitatea de plata automata Came PSC7001 este un terminal de ultima generatie, prevazut cu touch-screen. Acest dispozitiv este dotat cu cititor de carduri, de coduri de bare, de monezi si bancnote. Beneficiile acestui automat de plata sunt numeroase, dar printre ele se numara: emiterea de rest, interfata accesibila si incuietori si chei de siguranta. Unitatea de plata automata poate fi amplasata in parcari de diferite dimensiuni si are rolul de a gestiona si organiza traficul dintr-o parcare.

Casier manual auxiliar Came PSC3

Casier manual auxiliar Came PSC3 este un dispozitiv echipat cu cititor de cod de bare, care functioneaza fara a fi conectat la un calculator. Casierul manual PS3 are incorporat un display de dimensiuni reduse in partea dreapta, iar in partea stanga este echipat cu un scanner de coduri de bare. Produsul este confectionat din ABS, un polimer thermoplastic. Acest material este usor de manipulat si este ideal pentru dispozitive care necesita o rezistenta ridicata.