Sistem plata parcare Came PS Token

   Sistemul de plata parcare Came PS Token – solutia moderna pentru controlul permanent al parcarii si fluidizarea traficului chiar si in timpul orelor de varf.

   Sistemele de plata Came PS Token pot fi personalizate in functie de cerintele proprietarului. Acestea asigura reducerea costurilor de functionare si cresc rentabilitatea parcarii. Datorita designului modern se pot adapta cu usurinta diferitelor medii si pot fi amplasate atat la intrare, cat si la iesire.

   Aceste sisteme au in componenta echipamente moderne care gestioneaza eficient activitatea in parcare, semnalizand in permanenta locurile ocupate sau libere. Astfel, parcarea este in permanenta monitorizata, iar siguranta si confortul sunt sporite.

   Componentele unui sistem de parcare cu plata sunt fabricate din materiale de calitate superioara care garanteaza rezistenta in timp indiferent de conditiile exterioare. Componentele sistemului sunt intr-o permanenta interconectare, micsorand astfel timpul de efectuare al platii.

Sistem parcare Came PS Token

   Daca folositi acest sistem de plata parcare va asigurati ca timpul petrecut la intrarea sau iesirea din unitate este redus cu mult, iar confortul sporit.

   Sistemul Came PS Token este o solutie potrivita pentru parcarile mici, medii sau mari. Fiecare componenta a acestui sistem se monteaza cu usurinta si poate functiona autonom. Cu ajutorul acestuia se realizeaza un management eficient al intrarilor si iesirilor din parcare, chiar si in cazurile cu foarte multi utilizatori.

Componentele unui sistem de parcare cu plata Came PS Token:

Unitate de intrare Came PSE4000

Statia de intrare Came PSE4000 este amplasata la intrarea parcarilor din zonele comerciale. Aceasta este dotata cu o tehnologie cu microprocesor ARM architectural care ajuta la gestionarea eficienta a traficului.
Unitatea de intrare Came PSE4000 are in componenta un sistem pe baza de jetoane care faciliteaza efectuarea platii si miscoreaza astfel timpul de asteptare. Aceasta unitate este eficienta si in parcari mai complexe, cu mai multe etaje, fiind foarte usor de instalat si utilizat.

Unitate de iesire Came PSU4000

Unitatea de iesire Came PSU4000 este o unitate de iesire confectionata din otel galvanizat tratat cu solutii speciale impotriva coroziunii si echipata cu cititor keyfob si card de proximitate. O astfel de unitate de iesire parcare este dotata cu echipamente ce functioneaza pe baze de jetonae GET si are conexiuni directe cu barierele pentru a facilita iesirea. Toate costurile de utilizare sunt minime datorita echipamentelor speciale cu care este dotata aceasta unitate.
Are un design special care se poate adapta cu usurinta oricarui mediu, indiferent de dimensiune.

Unitate plata automata Came PSC4000

Automat de plata Came PSC4000 reprezinta un dispozitiv de plata parcare, dotat cu un sistem de plata prin monezi.
Aceasta unitate de plata automata Came PSC4000 este prevazuta cu un cititor de jetoane si cu cititor keyfob, dar nu ofera rest si de aceea plata trebuie efectuata cu o suma fixa de bani. Poate fi amplasata in parcarile de dimensiuni mici, medii sau mari, din zonele comerciale. Designul automatului este unul modern cu o interfata prietenoasa si usor de utilizat de clientii parcarii.

Unitate de plata automata Came6001

Automat de plata parcare Came PSC6001 este un dispozitiv perfomant, care permite accesul in parcare contra unei plati in monezi, bancnote si carti de credit.
Unitatea de plata automata Came PSC6001 are in componenta un sistem care permite si emiterea restului in urma unei plati, fiind o modalitate foarte rapida de plata. Produsul este fabricat din otel inoxidabil si acoperit cu o carcasa galvanizata, fapt ce ofera rezistenta si o functionare optima pe o lunga perioada de timp.
Acest automat de plata functioneaza prin intermediul sistemului de operare Windows.

Casier manual auxiliar Came PSC1

Casier manual auxiliar Came PSC1 este un casier manual confectionat din ABS si dotat cu echipamente ce functioneaza pe baza de jetoane. Are in dotare si cititor de carduri transponder integrate. Principala caracteristica a acestuia este flexibilitatea.
Un casier manual Came PSC1 face parte din componentele unei statii de plata care nu necesita conectare permanenta la PC. Acest casier manual poate functiona cu un numar de maxim 16 unitati de taxare si este solutia ideala pentru gestionare utilizatorilor ocazionali.