Sistem plata parcare Came PS One

   Sistemul de plata parcare Came PS One cu tichete reprezinta o metoda foarte eficienta si avansata de a fluidiza traficul din parcari.

   Acest sistem este potrivit pentru parcari de dimensiuni mari, medii sau mici din zone comerciale si nu numai. Tehnologia avansata cu care este creat acest tip de sistem aduce atat clientilor, cat si proprietarilor de parcari o serie de beneficii.

   In primul rand, tehnologia de ultima generatie permite configurarea unui numar nelimitat de dispozitive, precum automate de plata, unitati de intrare-iesire si altele. In al doilea rand, acest sistem se poate conecta la reteaua ETHERNET, fie prin conexiune wireless, fie prin fibra optica, fie prin ambele modalitati combinate.

   Componentele sistemului se conecteaza foarte usor intre ele si sunt gestionate de un server central. Realizate din otel inoxidabil rezistent, aceste dispozitive functioneaza pe baza de tichete, dat clientii pot utiliza si carduri de proximitate.

   Ambele unitati de intrare-iesire sunt prevazute cu microprocesor cu arhitectura ARM, iar monitorizarea parcarii se realizeaza constant si in timp real.

sistem plata parcare came ps one

Componentele unui sistem de parcare cu plata Came PS One:

Unitate de intrare Came PS One

Statia de intrare Came PS One este o unitate de intrare moderna, care accepta plata pe baza de tichete si carduri de proximitate. Terminalul este dotat cu o tehnologie de ultima generatie, cu microprocesor cu arhitectura ARM, prin intermediul caruia sunt controlat3e toate dispozitivele periferice. Aceasta unitate de intrare este prevazuta cu elemente utile, avasante, care ajuta la un bun control al traficului. Printre ele se numara imprimanta de tichete, video-interfonul, software-ul de controlare a barierelor si multe altele.

Unitate de plata automata Came PS One

Statia de plata automata Came PS One reprezinta un dispozitiv de ultima generatie, care permite plata locului de parcare prin mai multe modalitati: tichete, monezi, bancnote. Avantajul acestui automat de plata este ca nu are tarife prestabilite, ci pot fi fixate in functie de cerintele proprietarilor. Terminalul de plata este fabricat din otel inoxidabil, fapt ce confera produsului rezistenta la coroziune. Poate fi amplasat in parcari de dimensiuni diferite, reusind sa isi indeplineasca scopul de a fluidiza eficient traficul.

Unitate de iesire Came PS One

Unitatea de iesire Came PS One este un terminal de iesire, dotat cu cititor de tichete si cititor de carduri. Tehnologia de ultima generatie cu care este construita aceasta statie de iesire ajuta la o monitorizare permanenta a parcarii, dar si cu posibilitatea de conectare la serverul central. Printre cele mai importante componente cu care este echipata aceasta unitate se numara: imprimanta de tichete, ventilatoarele si incalzitoarele aerului intern, video-interfonul si sistemul de detectare a autoturismelor.