Sistem parcare – unitate de plata automata Equinsa Sense Card

   Unitatea de plata automata Equinsa Sense Card este o statie speciala pentru operatiuni de plata parcare, potrivita pentru parcarile ultra-moderne, echipate cu sisteme de gestionare a locurilor libere si traficului.

   Statia de plata automata Equinsa Sense Card este adaptabila la diferite contexte si aplicatii de parcare. Ea permite efectuarea platii pentru timpul stationat in parcare, cu ajutorul urmatoarelor instrumente: carduri de debit si de credit, carduri cu cip.

Caracteristici terminal de plata automata Equinsa Sense Card:

 • Reprezinta un echipament fiabil care necesita costuri minime de mentenanta si poate fi folosit in orice conditii
 • Statie de plata cu functii de ultima generatie, echipata cu display color TFT de 22 inchi. Acest display permite utilizatorilor sa realizeze plata rapid, prin intelegerea usoara a comenzilor si interactiunea cu un meniu „user-friendly”
 • Exista conexiuni cu serverul sistemului de parcare, dar si posibilitatea de functionare autonoma a statiei Equinsa Sense Card, in caz de intrerupere a acestor legaturi
 • Dubla tehnologie: banda magnetica si coduri de bare (optional): exista posibilitatea de inregistrare a informatiilor de pe tichete, cu ajutorul acestei duble tehnologii – utila in cazul stergerii accidentale a informatiilor tiparite initial pe tichete
 • Design ergonomic si elegant: aceasta unitate de plata este fabricata din otel inoxidabil, are un design simplu, iluminare cu led-uri pentru o efectuare rapida a operatiunilor de plata. De asemenea, echipamentul se adapteaza la conditii dificile de mediu
Unitate de plata automata Equinsa Sense Card

Componentele unei unitati automate de plata Equinsa Sense Card sunt:

 • Monitor tactil TFT de 22 inch cu protectie antivandalism de policarbonat
 • Cititor de carduri cu banda magnetica
 • Cititor fara contact (pentru abonati)
 • Intercomunicatie IP cu unitatea centrala
 • Imprimanta termica cu taiere automata si cu 32 de coloane
 • Butoane tactile pentru selectarea optiunilor din meniu (4)
 • Sursa de alimentare de rezerva incorporata – garanteaza terminarea operatiunilor aflate in curs la lipsa tensiunii de retea
 • Componente optionale: inserare materiale publicitare pe monitor si sintetizator de voce
Unitate plata Equinsa Sense Card detaliu

   Toate elementele de pe carcasa terminalului sunt dispuse astfel incat sa contribuie la un timp cat mai scurt de efectuare a operatiilor si la o frecventa ridicata de utilizare. De asemenea, functiile sunt usor de accesat de catre persoanele cu dizabilitati.

   Acest echipament a fost creat pentru o utilizare cat mai confortabila, protejand banii cu care se face plata. Capacitatea de colectare a sertarului este suficient de mare, de asemenea se poate inlocui usor hartia pentru tichete.

   Folosirea protocoalelor standard pentru gestionarea sistemelor de monezi ofera fiabilitate si capacitatea de adaptare la posibile schimbari. Mai mult, conexiunile de cabluri din interiorul dispozitivului sunt simplificate, determinand constructia robusta.

Specificatii tehnice unitate automata Equinsa Sense Card:
Alimentare: 110-220 Vac / 50-620 Hz
Dimensiuni: 770 x 840 x 515 mm
Greutate: 150 kg
Consum: 400 VA
Temperatura de operare: -5 + 45° C

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.