Sisteme de parcare cu plata Seka

taxare parcare

   Seka este un producator de sisteme parcare cu plata care ofera echipamente de cea mai buna calitate, carora li se adauga un design atragator.

   Terminalele de parcare Seka sunt echipate cu o serie de functii speciale, care contribuie la calitatea si siguranta intregului sistem: contorizarea locurilor disponibile in parcare, protectie anti-furt, control acces multiplu etc. Un sistem de plata parcare Seka functioneaza cu ajutorul unui operator uman, angajat in zona parcarii. Acesta are rolul de a realiza tranzactiile celor care ocupa parcarea, prin intermediul statiei de plata anticipata Seka.

   Cu ajutorul sistemelor de parcare cu plata Seka, fiecare loc dintr-o parcare este gestionat, cunoscandu-se oricand numarul de locuri disponibile, durata de stationare a vehiculelor si alte date importante pentru o buna organizare.

   Sistemele de plata parcare Seka cu unitati de intrare, de iesire si de plata pot fi integrate cu usurinta in orice context, datorita designului modern, adaptabil zonelor urbane, atat rezidentiale cat si industriale.

Configuratii speciale – sisteme de parcare Seka:

Componente sisteme de parcare Seka:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.