parcari cu plata

Parcarile cu plata, preferatele masinilor

   Parcarile cu plata sunt sisteme gandite si destinate atat parcarilor publice cat si celor private, care necesita un control financiar asupra taxarii timpului petrecut in parcare. Acestea sunt prevazute cu aparate de taxare pentru confortul dumneavoastra.

   De acum incolo grija locului de parcare va disparea atata timp cat masina dumnevoastra se va afla intr-o parcare cu plata care va asigura supraveghere permanenta si eficienta.

Parcarile cu plata sunt concepute pentru nevoile si cerintele dumneavoastra si difera prin modalitatea  de taxare:

  • cu tichete;
  • cu jetoane;
  • cu carduri;
  • cu camere video;
  • prin sms.

   Parcarile cu taxare cu tichete sunt metode sigure de control atat temporal cat si financiar. Tichetul este eliberat la intrarea in parcare iar la iesire, un automat de plata sau un operator va percepe contravaloarea parcarii.

   In parcarile cu taxare cu jetoane, modalitatea de control este automata sau cu un operator uman, acestea fiind cel mai des intalnite in zonele comerciale si cele rezidentiale.

   Parcarile cu taxare prin carduri sunt destinate zonelor business, unde utilizatorii prezinta la statia de intrare cardul, prin intermediul caruia pot intra in mod constant in parcarea firmei, nefiind nevoie de un operator uman.

   Indiferent de zona in care va aflati, alegeti mereu parcarile cu plata pentru siguranta si confort asigurat.