sisteme parcare cu tichete personalizare adaptata cerintelor dumneavoastra

Sisteme parcare cu tichete – personalizare adaptata cerintelor dumneavoastra!

    Sisteme parcare cu tichete sunt indicate pentru orice tip de parcare deoarece permit un numar nelimitat de intrari-iesiri. Sistemele de parcare pot accesa diverse tehnologii care sa le ofere o functionare ireprosabila pe toata perioada de activitate.

   Sistemele de parcare cu tichete permit plata atat cu bancnote, monede, cat si cu cardul bancar. Asa cum metodele de plata sunt diferite si tichetele de parcare se gasesc sub mai multe modele: pe baza de cod bare, banda magnetica, cu publicitate sau fara.

    Dupa ce se efectueaza plata se emite tichetul pe care este trecuta suma achitata, data si ora. Avand numeroase functii inteligente, orice sistem cu tichete recunoaste intervalul de parcare fara taxare: 18:00 – 08:00, inclusive ziua de duminica. Asadar intervalele fara plata sunt respectate, iar taxele pentru stationarea in paracare sunt eliminate.

    Plata parcare cu tichete se numara printre cele mai cautate modalitati de plata a parcarii datorita raportului bun calitate-pret si rolului eficient in gestionarea traficului.

Modul de functionare al sistemelor de parcare cu tichete:

 •     Orice spatiu dotat cu sisteme parcare are garantat un plus de siguranta. Sistem plata parcare cu tichete este alcatuit din unitate de intrare cu eliberator de tichete cu cod de bare sau banda magnetic, unitatea de plata automata, unitate de iesire cu validator de tichete care permite iesirea din parcare intr-un timp rapid si bariera parcare cu brat de diferite dimensiuni, evitandu-se astfel aglomeratiile.
 •     Unitatea de intrare este primul terminal de la intrarea in parcare, acest dispozitiv are rolul de a emite tichete. Dupa emiterea tichetului, bariera se deschide pentru a permite trecerea autovehiculului.
 •     Unitate de iesire este o statie amplasata la iesirea din parcare si permite parasirea zonei odata cu validarea tichetului.
 •     Unitate plata automata este foarte bine semnalizata, afisand pe display instructiunile corespunzatoate pentru efectuarea operatiunii. Fiecare activitate executata este stocata intr-un centru de comanda, iar daca se inregistreaza erori un mesaj este transmis in mod automat, iar echipele se deplaseaza la fata locului pentru remedieri.
 •     Bariera parcare este foarte usor de utilizat si este introdusa atata la intrarea, cat si la iesirea din parcare. Este echipata cu senzori care actioneaza bratul pentru permiterea accesului.
 •     In cazul unei situatii neprevazute in care se blocheaza una din modalitatile de plată (bancnote, monede, card bancar), celelalte două variante vor putea fi folosite, astfel evitandu-se formarea cozilor la intrarea sau iesirea din parcare.

 

Avantajele sistemelor de parcare cu tichete:

 •     Sisteme cu validator de tichete reprezinta solutia ideala pentru parcarile de orice marime (mici, medii, mari sau chiar complexe), datorita nivelului ridicat de siguranta pe care-l ofera.
 •     In comparatie cu celelalte sisteme, sistemele de parcare cu tichete ofera posibilitatea unui control precis si sunt foarte usor de utilizat. Pe lanaga acestea, dispun si de dispozitive care pot functiona in mod autonom atunci cand este necesar. Un alt avantaj care-l situeaza printre sistemele de top din domeniu este dat de posibilitatea personalizarii anumitor functii care sa se adapteze cerintelor clientilor.
 •     Utilizatorii fideli ai parcarii isi pot procura abonamente cu un anumit numar de utilizari sau pentru o anumita perioda de timp.
 •     Timpul de iesire din parcare dupa achitarea taxei poate fi setat in functie de preferinte intre 0 si 24 de ore.
 •     In functie de managementul parcarii, sistemul cu tichete poate fi programat 30 de zile pe an pentru asigurarea accesului liber in parcare.
 •     Sistemele de parcare cu tichete permit un numar nelimitat de intrari-iesiri si au un nivel performant de functionare.
 •     Datorita materialelor de calitate superioara din care sunt confectionate, sistemele cu tichete nu necesita substante speciale pentru intretinere si nici interventii tehnice neprogramate.
 •     Doatat cu numeroase functii inteligente, sistemul poate fi programat astfel incat utilizatorii sa beneficieze de numeroase avantaje. In cazul in care clientul nu gaseste loc liber, intrarea in parcare pentru un anumit interval de timp nu va fi taxata.

 

Zone unde pot fi amplasate sistemele de parcare cu tichete:

 •     Datorita gradului ridicat de adaptabilitate, sistemele cu validator de tichete pot fi amplasate in parcarile din zone precum: centrele comerciale, centrele medicale, aeropoturi, parcarile private, garile, autogarile si centrele sportive.
 •     Strandul Magic Place din Drmul Taberei din Bucuresti beneficiaza de un astfel de sistem de parcare cu tichete, avand in permanenta un trafic fluid.
 •     Moldova Mall din Iasi a optat pentru sistemul de parcare cu tichete, blocajele de la intrarea si iesirea din parcare fiind astfel inlaturate.
 •     Afi Palace Cotroceni, un alt centru comercial care s-a decis in favoarea unui sistem de parcare cu tichete datorita numarului mare de utilizatori.
 •     Aeroportul International din Iasi este unul din locurile unde numarul de autoturisme care stationeaza este numeros. Pentru o degajare a circulatiei din parcare s-a montat un sistem cu validator de tichete.
 •     Centrul istoric Alba Iulia este o zona cu trafic aglomerat, insa sistemul de parcare cu tichete a ajutat la fluidizarea acestuia.
 •     Spitalul Clinic Judetean Constanta este un alt exemplu de zona care se bucura de un sistem de paracre cu tichete

 

    Sistemele de parcare cu tichete ofera un grad ridicat de protectie zonelor in care sunt amplasate si sunt cele mai indicate solutii de management al spatiilor de parcare.

    Noi va punem la dispozitie o gama larga de sisteme plata parcare cu tichete care sa va satisfaca si cele mai exigente cerinte.