Arhive categorii: Blog

sisteme parcare cu tichete personalizare adaptata cerintelor dumneavoastra

Sisteme parcare cu tichete – personalizare adaptata cerintelor dumneavoastra!

    Sisteme parcare cu tichete sunt indicate pentru orice tip de parcare deoarece permit un numar nelimitat de intrari-iesiri. Sistemele de parcare pot accesa diverse tehnologii care sa le ofere o functionare ireprosabila pe toata perioada de activitate.

   Sistemele de parcare cu tichete permit plata atat cu bancnote, monede, cat si cu cardul bancar. Asa cum metodele de plata sunt diferite si tichetele de parcare se gasesc sub mai multe modele: pe baza de cod bare, banda magnetica, cu publicitate sau fara.

    Dupa ce se efectueaza plata se emite tichetul pe care este trecuta suma achitata, data si ora. Avand numeroase functii inteligente, orice sistem cu tichete recunoaste intervalul de parcare fara taxare: 18:00 – 08:00, inclusive ziua de duminica. Asadar intervalele fara plata sunt respectate, iar taxele pentru stationarea in paracare sunt eliminate.

    Plata parcare cu tichete se numara printre cele mai cautate modalitati de plata a parcarii datorita raportului bun calitate-pret si rolului eficient in gestionarea traficului.

Modul de functionare al sistemelor de parcare cu tichete:

 •     Orice spatiu dotat cu sisteme parcare are garantat un plus de siguranta. Sistem plata parcare cu tichete este alcatuit din unitate de intrare cu eliberator de tichete cu cod de bare sau banda magnetic, unitatea de plata automata, unitate de iesire cu validator de tichete care permite iesirea din parcare intr-un timp rapid si bariera parcare cu brat de diferite dimensiuni, evitandu-se astfel aglomeratiile.
 •     Unitatea de intrare este primul terminal de la intrarea in parcare, acest dispozitiv are rolul de a emite tichete. Dupa emiterea tichetului, bariera se deschide pentru a permite trecerea autovehiculului.
 •     Unitate de iesire este o statie amplasata la iesirea din parcare si permite parasirea zonei odata cu validarea tichetului.
 •     Unitate plata automata este foarte bine semnalizata, afisand pe display instructiunile corespunzatoate pentru efectuarea operatiunii. Fiecare activitate executata este stocata intr-un centru de comanda, iar daca se inregistreaza erori un mesaj este transmis in mod automat, iar echipele se deplaseaza la fata locului pentru remedieri.
 •     Bariera parcare este foarte usor de utilizat si este introdusa atata la intrarea, cat si la iesirea din parcare. Este echipata cu senzori care actioneaza bratul pentru permiterea accesului.
 •     In cazul unei situatii neprevazute in care se blocheaza una din modalitatile de plată (bancnote, monede, card bancar), celelalte două variante vor putea fi folosite, astfel evitandu-se formarea cozilor la intrarea sau iesirea din parcare.

 

Avantajele sistemelor de parcare cu tichete:

 •     Sisteme cu validator de tichete reprezinta solutia ideala pentru parcarile de orice marime (mici, medii, mari sau chiar complexe), datorita nivelului ridicat de siguranta pe care-l ofera.
 •     In comparatie cu celelalte sisteme, sistemele de parcare cu tichete ofera posibilitatea unui control precis si sunt foarte usor de utilizat. Pe lanaga acestea, dispun si de dispozitive care pot functiona in mod autonom atunci cand este necesar. Un alt avantaj care-l situeaza printre sistemele de top din domeniu este dat de posibilitatea personalizarii anumitor functii care sa se adapteze cerintelor clientilor.
 •     Utilizatorii fideli ai parcarii isi pot procura abonamente cu un anumit numar de utilizari sau pentru o anumita perioda de timp.
 •     Timpul de iesire din parcare dupa achitarea taxei poate fi setat in functie de preferinte intre 0 si 24 de ore.
 •     In functie de managementul parcarii, sistemul cu tichete poate fi programat 30 de zile pe an pentru asigurarea accesului liber in parcare.
 •     Sistemele de parcare cu tichete permit un numar nelimitat de intrari-iesiri si au un nivel performant de functionare.
 •     Datorita materialelor de calitate superioara din care sunt confectionate, sistemele cu tichete nu necesita substante speciale pentru intretinere si nici interventii tehnice neprogramate.
 •     Doatat cu numeroase functii inteligente, sistemul poate fi programat astfel incat utilizatorii sa beneficieze de numeroase avantaje. In cazul in care clientul nu gaseste loc liber, intrarea in parcare pentru un anumit interval de timp nu va fi taxata.

 

Zone unde pot fi amplasate sistemele de parcare cu tichete:

 •     Datorita gradului ridicat de adaptabilitate, sistemele cu validator de tichete pot fi amplasate in parcarile din zone precum: centrele comerciale, centrele medicale, aeropoturi, parcarile private, garile, autogarile si centrele sportive.
 •     Strandul Magic Place din Drmul Taberei din Bucuresti beneficiaza de un astfel de sistem de parcare cu tichete, avand in permanenta un trafic fluid.
 •     Moldova Mall din Iasi a optat pentru sistemul de parcare cu tichete, blocajele de la intrarea si iesirea din parcare fiind astfel inlaturate.
 •     Afi Palace Cotroceni, un alt centru comercial care s-a decis in favoarea unui sistem de parcare cu tichete datorita numarului mare de utilizatori.
 •     Aeroportul International din Iasi este unul din locurile unde numarul de autoturisme care stationeaza este numeros. Pentru o degajare a circulatiei din parcare s-a montat un sistem cu validator de tichete.
 •     Centrul istoric Alba Iulia este o zona cu trafic aglomerat, insa sistemul de parcare cu tichete a ajutat la fluidizarea acestuia.
 •     Spitalul Clinic Judetean Constanta este un alt exemplu de zona care se bucura de un sistem de paracre cu tichete

 

    Sistemele de parcare cu tichete ofera un grad ridicat de protectie zonelor in care sunt amplasate si sunt cele mai indicate solutii de management al spatiilor de parcare.

    Noi va punem la dispozitie o gama larga de sisteme plata parcare cu tichete care sa va satisfaca si cele mai exigente cerinte.

Sisteme de parcare cu plata sigure

Sisteme de parcare cu plata, mai sigure ca oricand

   Locurile de parcare sunt insuficiente iar dumnevoastra pierdeti mereu timp in cautarea unui loc sigur si ferit pentru masina dumneavoastra? Noi ne-am gandit la nevoile dumneavoastra iar sistemele de parcare cu plata automata sunt solutia cea mai eficienta pentru dumnevoastra.

   Automatizarea administrarii parcarilor aduce numeroase beneficii de care sa va bucurati: siguranta incasarilor, evidenta clara a traficului, alerta in caz de frauda cat si un loc de parcare sigur in permanenta.

Sistemele de parcare cu plata automata se compun din:

 • unitatea de intrare-eliberator tichet sau jeton;
 • unitate iesire;
 • casier manual sau automat-validator de tichet sau jeton;
 • bariere de acces;
 • senzori de parcare precum;
 • indicatoare de parcare.

   Sisteme de parcare cu plata automata se caracterizeaza prin  usurinta in utilizare plus tehnologie avansata si adaptabilitatea ridicata.

   Plata automata a acestor sisteme se realizeaza in functie de preferintele dumneavoastra, fie cu tichete, cu jetoane sau cu carduri. Fiecare sistem de plata automata  este o modalitate eficienta de control asupra timpului petrecut in parcare.

   Data viitoare cand cautati un loc de parcare, alegeti cu incredere parcarea cu plata automata pentru siguranta si calitate garantata.

parcari cu plata

Parcarile cu plata, preferatele masinilor

   Parcarile cu plata sunt sisteme gandite si destinate atat parcarilor publice cat si celor private, care necesita un control financiar asupra taxarii timpului petrecut in parcare. Acestea sunt prevazute cu aparate de taxare pentru confortul dumneavoastra.

   De acum incolo grija locului de parcare va disparea atata timp cat masina dumnevoastra se va afla intr-o parcare cu plata care va asigura supraveghere permanenta si eficienta.

Parcarile cu plata sunt concepute pentru nevoile si cerintele dumneavoastra si difera prin modalitatea  de taxare:

 • cu tichete;
 • cu jetoane;
 • cu carduri;
 • cu camere video;
 • prin sms.

   Parcarile cu taxare cu tichete sunt metode sigure de control atat temporal cat si financiar. Tichetul este eliberat la intrarea in parcare iar la iesire, un automat de plata sau un operator va percepe contravaloarea parcarii.

   In parcarile cu taxare cu jetoane, modalitatea de control este automata sau cu un operator uman, acestea fiind cel mai des intalnite in zonele comerciale si cele rezidentiale.

   Parcarile cu taxare prin carduri sunt destinate zonelor business, unde utilizatorii prezinta la statia de intrare cardul, prin intermediul caruia pot intra in mod constant in parcarea firmei, nefiind nevoie de un operator uman.

   Indiferent de zona in care va aflati, alegeti mereu parcarile cu plata pentru siguranta si confort asigurat.

sisteme taxare parcare

Sisteme taxare parcare, eficienta maxima

   Locurile de parcare sunt mereu o problema si va doriti pentru masina dumnevoastra o parcare sigura si eficienta care sa va asigure si confort? Alegeti de acum inainte parcarile cu sisteme taxare parcare pentru o supraveghere sigura si eficienta in permanenta.

   Acest sistem taxare parcare este structurat pentru o utilizare eficienta si costuri reduse de operare si este potrivit atat parcarilor publice cat si celor din centrele comerciale sau hoteluri.

   Pentru a va economisi timp, parcarile sunt prevazute cu automate de taxare a locurilor de plata care faciliteaza modul de plata. Automatele de taxare a locurilor de plata difera in functiile de preferintele dumneavoastra si pot fi cu tichete, cu jetoane sau cu carduri.

   Solutia  cea mai buna pentru siguranta si confort pe care o puteti face este sa alegeti mereu parcarile cu sisteme taxare parcare.

tipuri de sisteme plata parcare

Tipuri de sisteme de plata parcare

   Sistemele de plata parcare sunt solutii eficiente de fluidizare a circulatiei si de asigurare a propriei masini. Acestea reprezinta solutia optima de  gestionare a unei parcari cu plata, prin intermediul unui operator uman sau a unei case automate de plata.

Sistemele de plata parcare pot fi:

 • cu jetoane,
 • cu tichete inscriptionate,
 • cu carduri, camere video, sms
 • automate de plata.

   Un sistem automat de parcare include:

 • terminal de intrare,
 • eliberator tichete,
 • automat de plata si
 • bariere pentru cele doua sensuri.

   La intrare se elibereaza un card pe care se inscrie data, ora si terminalul unde a fost efectuata intrarea, iar la iesire acest card este retinut de catre operator, se percepe contravaloarea parcarii se ofera un tichet pentru iesirea din parcare.

   Sistemele plata parcare pot fi amplasate in orice parcare cu taxa din zona urbana sau zona birourilor si reprezinta cele mai inteligente solutii de management ale spatiilor de parcare.

   Noi va oferim cele mai eficiente si performante sisteme de plata parcare, care va garanteaza un grad ridicat de protectie in parcari si confort maxim.

automate plata parcare

Automate de plata parcare, performanta garantata

   Daca doresti ca masina ta sa fie in siguranta cat timp nu esti in preajma ei, alege mereu parcarile cu automate de plata. Acestea iti vor garanta o supraveghere sigura si eficienta asupra masinii tale.

   Automatele de plata reprezinta modalitati de acces in interiorul parcarilor. Prin intermediul acestor automate de parcare, utilizatorii îşi pot procura tichete de parcare într-un mod civilizat utilizând mijloace de plată diverse cum ar fi monede, bancnote, carduri preplătite sau cardurile bancare, in functie de preferintele acestora.

   Automate plata parcare sunt potrivite pentru orice spatiu, sunt usor de utilizat pentru oricine, economisind resurse de efort si timp.

   Automatele sunt luminate corespunzător şi afişează instrucţiunile corespunzătoare pentru completarea operaţiunii. Acestea sunt monitorizate dintr-un centru de comandă de unde se poate urmări starea de funcţionare a acestora.

   Datorita acestor automate, parcarile stradale vor fi mai libere, vor scadea numărul parcărilor neregulamentare si neplătite si se pot monitoriza exact veniturile cât şi rentabilitatea şi profitabilitatea sistemului instalat.

   Pentru automate plata parcare de cea mai buna calitate, apelati la serviciile noastre! Noi va punem la dispozitie atat produse performante, cat si servicii de reparatii si mentenanta.

sisteme automate de parcare avansate

Sisteme automate de parcare de ultima generatie

   Sisteme automate de parcare reprezinta modalitati sigure si eficiente de gestionare a parcarilor. Acestea functioneaza pe baza emiterii de tichete, jetoane, monezi sau citirea cartilor de credit si sunt destinate atat spatiilor mari cat si celor de dimensiuni mai mici.

   Sisteme automate pot fi sisteme de parcare alcatuite din statie de intrare ce emite cartele electromagnetice sau tichete cu cod de bare; statie de iesire; bariere de acces; statie de plata automata; statie de plata asistata; senzori de parcare caruia ii pot fi configurate sisteme de recunoastere a numerelor de  inmatriculare.

   Sistemele automate de parcare prezinta numeroase beneficii pentru dumneavoastra printre care siguranta incasarilor, prevenirea in caz de frauda sau  monitorizarea traficului in parcare.

   Alegeti cu incredere sisteme automate parcare pentru siguranta si confort garantat.

parcari automate siguranta autoturismelor

Parcari automate, solutia pentru siguranta autoturismelor

   Parcarile automate sunt construite si destinate special pentru cerintele dumneavoastra. Cu un design modern si compact, reprezinta solutia cea mai sigura pentru masina dumneavoastra.

   Parcari automate reprezinta sisteme eficiente de control financiar al timpului petrecut in parcari, bazate pe eliberare de tichet sau jetoane. Acestea difera prin modalitatea de taxare, in functie de preferintele dumneavoastra. Prin urmare acestea pot fi cu tichete, cu jetoane, cu carduri, cu camere video sau prin sms.

   Parcarile automate cu taxare cu tichete sunt metode sigure si eficiente de control corect din punct de vedere temporal si financiar. Tichetul de parcare este eliberat la intrarea in parcarea automata prin apasarea unui buton, iar la iesire automatul de plata sau operatorul percepe contravaloarea parcarii.

   Parcarile automate cu taxare cu jetoane sunt intalnite cel mai des in zonele comerciale si cele rezidentiale. Jetonul de parcare este eliberat la intrare in parcare prin apasarea unui buton, iar la iesire este verificat de un cititor de jetoane. Modalitatea de control este automata sau cu un operator uman.

   Parcarile automate cu taxare prin carduri sunt intalnite in zonele business, unde utilizatorii prezinta la statia de intrare cardul de proximitate, prin intermediul caruia pot intra in mod constant in parcarea firmei. Acest card este refolosibil, nefiind nevoie de un operator uman.

   Parcarile automate sunt metode sigure si eficiente de control asupra sigurantei masinii dumneavoastre, sunt usor de utilizat si recomandate pentru orice tip de spatiu, fie de dimensiuni mari sau mici.

   Indiferent unde va aflati alegeti parcarile automate pentru siguranta si confort garantat.

sisteme de parcare cu plata pentru parcari sigure

Sisteme de parcare cu plata pentru parcari sigure

   Sisteme de parcare cu plata sunt sisteme gandite si destinate parcarilor publice sau private, care necesita un control financiar asupra taxarii timpului petrecut in parcare.

   Sistemul de taxare poate fi de mai multe feluri, in functie de preferentele dumneavoastra, cu tichete cu coduri de bare sau banda magnetica, cu jetoane sau cu carduri de credit.

Sistemele de parcare cu plata sunt compuse de cele mai multe ori din:

 • unitate de intrare- eliberator tichet sau jeton;
 • unitate iesire;
 • casier manual sau automat- validator de tichet sau jeton.

   Sistemele de taxare ale parcarii se integreaza perfect cu celelalte elemente ale unui sistem de parcare cum ar fi barierele auto, sistemul de contorizare al masinilor, sistemul de evacuare in caz de incendiu, semnalistica de trafic.

   Sistemele de parcare cu plata sunt structurate pentru nevoile dumneavoastra, prezinta siguranta, confort, precizie si calitate.

   Nu ezitati sa alegeti sisteme de parcare cu plata pentru siguranta si calitate garanta.

parcare cu plata

Parcarile cu plata, o solutie pentru fluidizarea traficului

   O administrare eficienta a parcarii are la baza un sistem modern dotat cu echipamente de ultima generatie.Un management eficient al parcarilor depinde foarte mult de sistemul utilizat.

   Un sistem avansat de plata parcare poate fluidiza traficul chiar si in orele de varf si poate scadea costurile de administrare.

   Unele parcari cu plata automatizate au in componenta si bariere care sporesc controlul activitatii in parcari si cresc siguranta. Asadar, instalarea unor sistemele eficiente este indicata pentru proprietarii parcarilor care doresc sa-si optimizeze totalitatea actiunilor in spatiul special amenajat.

   Pentru sisteme taxare parcare eficiente, Taxare-parcare va ofera solutia ideala care sa garanteze totodata buna functionare pe o perioada indelungata de timp.