Sistem de plata parcare Cross Park

   Sistemul de plata parcare Cross Park reprezinta o solutie moderna si accesibila pentru parcarile aflate la strada sau la distanta de strada, dar si pentru parcuri auto, garaje mari si parcari subterane.

   Un sistem de parcare cu plata Cross Park integreaza mai multe dispozitive destinate controlului si gestionarii eficiente a parcarii si include o gama larga de componente pentru intrari si iesiri din parcare, terminale de plata si alte canale de plata.

   Utilizatorii Cross Park beneficiaza de siguranta si operativitate cu ajutorul accesoriilor speciale ale sistemului: ghidaj pentru locuri libere, camera LPR si un software specializat. Sistemul Cross Park poate fi integrat cu usurinta in parcari de cladiri business, spitale, hoteluri, centre sportive etc. Datorita modularitatii, acest sistem se potriveste si in parcari mai mici sau in parcari supraetajate.

   Sistemul de control acces Cross Park ofera proprietarilor parcarii ocazia de a organiza perfect traficul auto, folosind optiunile de securitate disponibile. Una dintre cele mai importante componente ale sistemului sunt camerele LPR de citire a numerelor de inmatriculare auto.

Sistem plata parcare Cross-Park

Componentele unui sistem de parcare cu plata Cross Park:

Unitate de intrare Cross PT

Statia de intrare Cross PT este un dispozitiv care poate fi amplasat la orice intrare in parcare. Terminalul este adaptabil parcarilor de la o gama diversificata de cladiri: de business, centre comerciale, centre sportive, hoteluri etc. Dispozitivul permite intrarea masinilor, fie in urma emiterii tichetelor fie dupa citirea cardurilor RIFD, dupa ce abonatii le apropie pentru citire.

Unitate de iesire Cross VT

Statia de iesire Cross VT reprezinta un dispozitiv amplasat la iesirea din parcari, care are rolul de a incasa plata pe stationare. Acest terminal de iesire este prevazut cu un sistem pe baza de tichete cu coduri de bare, care permite ca traficul sa se deruleze fara restrictii la iesirea din zona parcarii.

Unitate de plata automata Cross APTM

Statia de plata Cross APTM reprezinta un dispozitiv de ultima generatie cu plata pe baza de tichete. Aparatul este prevazut cu touch-screen si cu o interfata accesibila utilizatorilor. Unitatea de plata automata Cross APTM permite plata rapida prin intermediul monezilor, a bancnotelor si a cardurilor de credit.

Unitate de plata automata Cross APTL

Statia de plata Cross APTL reprezinta un terminal de plata automat, utilizat in parcarile aflate langa strada sau mai departe de strada. Statia de plata automata Cross APTL are functionare autonoma, dar de regula este monitorizata de un software specializat de parcare. De asemenea, unitatea poate fi conectata la sistemul CrossPark, avand rol de terminal de plata.

Bariera parcare Cross AZN

Bariera parcare Cross AZN este o bariera electromecanica cu functionare usoara si rapida, care necesita costuri minime de mentenanta. Bariera Cross AZN este o bariera electromecanica, automata cu brat care poate fi montat la dreapta si la stanga, fie drept fie din doua segmente perpendiculare.

Camera video Cross LPR

Camera video Cross LPR este o camera folosita pentru recunoasterea automata a numarului de inmatriculare a autovehiculelor care ajung in parcare. O camera Cross LPR face parte din sistemul complet de control acces parcare Cross Park si permite gestionarea masinilor, prin inregistrarea video a numarului existent pe placuta de inmatriculare.