sisteme-plata-parcare-cu-jetoane

Sisteme plata parcare cu jetoane

   Sistemele plata parcare cu jetoane reprezinta sisteme eficiente de control financiar al timpului petrecut in parcari, bazate pe eliberarea de jetoane. Aceste jetoane de dimensiuni reduse sunt confectionate din plastic rezistent sau din metal, fiind prevazute cu un chip de identificare. Chipul devine activ in momentul in care este eliberat de un automat de parcare.

   Automatele de parcare eliberatoare de jetoane sunt cel mai des intalnite in zone comerciale si rezidentiale, in centre de afaceri sau parcari private. De cele mai multe ori, un automat de jetoane este amplasat in parcari mici, medii sau mari, utilizate de clienti ocazionali sau permanenti.

Sistemul de parcare cu plata jetoane este alcatuit din:

  • bariere de parcare
  • statie de intrare
  • iesire statie
  • sistemul de management centralizat
  • statie casier

Cum functioneaza aceste sisteme de parcare cu jetoane?

   Jetonul de parcare se elibereaza in momentul in care este apasat butonul de comanda al automatului. Jetonul se pastreaza pana la iesirea din parcare, unde se afla un cititor de jetoane. Acesta are rolul de a verifica conditiile de iesire a autoturismului, cum ar fi efectuarea platii sau daca a fost respectat sau depasit timpul de parcare. Modalitatea de control este automata sau cu un operator uman.
    Iesirea din parcare se face pe baza jetonului intr-un timp limita de 10 minute, depasirea celor 10 minute necesita revenirea la automatul de taxare pentru achitarea unei noi taxe corespunzatoare timpului suplimentar petrecut in parcare.

De ce sa alegeti un serviciu de plata a parcarii cu jetoane?

   Aceste sisteme cu jetoane asigura protectie, ergonomie si eficienta. Parcarea cu plata prin jetoane permite un acces limitat deoarece, in momentul in care jetoanele de la intrare se termina, intrarea vehiculelor nu mai este posibila.

In aceasta categorie veti gasi urmatoarele sisteme de plata parcare cu jetoane:

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.