Despre noi

Cine suntem noi?

   Suntem o echipa de profesionisti care asigura controlul in parcari cu sisteme inteligente de plata parcare. Tehnologiile folosite in dezvoltarea acestor solutii pentru plata parcarii sunt avansate si ofera o utilizare simpla atat de catre persoane avizate, cat si de catre cele fara experienta.

   Inca din 2005 ne-am ocupat cu gasirea solutiilor pentru control acces, cu instalarea si remedierea defectiunilor sistemelor utilizate pentru plata parcarii. Aceste mecanisme automate sunt din ce in ce mai folosite datorita beneficiilor pe care le ofera: controlul accesului si usurinta in utilizare si gestionare.

Ce facem noi?

   Oferim solutii pentru gestionarea accesului in parcare, fiind alaturi de cei care doresc sa achizitioneze un sistem de plata parcare capabil sa gestioneze un trafic intens sau unul redus. Fluidizarea traficului este un parametru comun pentru dispozitivele folosite pentru plata taxei la stationarea in parcarile private sau publice.

   Rolul nostru este reprezentat de crearea de rezolvari pentru problemele referitoare la sistemele de acces si control la intrarea si iesirea din parcare. Solutiile de plata a parcarii oferite de echipele noastre de profesionisti asigura confort maxim deoarece clientii permanenti sau cei ocazionali ai parcarilor gestionate cu sisteme de plata realizeaza un efort minim, in timp ce administratorii pot controla cu usurinta accesul.

   Prin intermediul sistemelor de plata parcare, accesul autovehiculelor este facilitat, fiind asigurata si o iesire controlata. Parcarile in care controlul este realizat cu un astfel de dispozitiv reprezinta parcari sigure, care ofera protectie atat pentru masini, cat si pentru amenajarile interioare.

Filosofia noastra

   Taxare-parcare este parte a SC Techno Master Autosafe, firma care pune accentul pe solutii inovative, relatia cu clientii si dezvoltarea echipei. Ne dorim sa indeplinim toate dorintele clientilor, motiv pentu care oferim consultanta si, implicit, rezolvari pentru orice problema din domeniul automatizarii.

   Valorile care ghideaza echipa Taxare-parcare sunt urmatoarele:

  • Autenticitate: integritatea este cea care ne conduce in rezolvarea cerintelor si niciodata nu alegem varianta mai usoara
  • Excelenta: alaturam pasiunea cu rapiditatea pentru a asigura servicii de calitate
  • Invatare continua: ne dezvoltam continuu professional pentru a genera solutii eficiente
  • Grija pentru oamenii companiei: ei sunt viitorul nostru, doar impreuna putem oferi rezolvari durabile
  • Unitate: credem in cooperare, lucrul in echipa fiind cel care consolideaza solutiile
  • Succesul impartit cu clientii: construim relatii de durata si culegem impreuna roadele muncii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.