Sisteme de parcare cu plata Ditec

sisteme-plata-parcare-ditec

   De-a lungul anilor, Ditec a stabilit sucursale de vanzari in diferite parti ale lumii, in functie de cerintele si oportunitatile oferite. Astazi Ditec poate conta pe unitati de productie in 4 tari diferite si, in special sucursale de vanzari in alte 10, cu peste 500 de angajati. Produsele DITEC sunt vandute in 70 de tari diferite, cu o cota de export de aproximativ 70%.

   Producatorul Ditec ofera o gama larga de solutii pentru zonele rezidentiale si comerciale si garanteaza siguranta, practicitate, inteligenta si control. Ditec este caracterizat de calitate, inovatie, motiv pentru care pot indeplini orice cerinta a clientilor. Sisteme plata parcare Ditec pot fi amplasate in centre comercile, spitale, centre sportive si altele.

   Ditec foloseste o tehnologie avansata, pentru a oferi o siguranta maxima si un confort personal atat in spatiile publice, cat si in spatiile private unde sunt montate sisteme de parcare cu plata Ditec. In acest scop, sunt cautate mereu solutii de ultima ora pentru a garanta functionalitate, ergonomie si design.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.