Sisteme de parcare cu plata Qntra Park

Sistem parcare Qntra Park

   Qntra Park este o companie dinamica de origine bulgara, aflata in permanenta evolutie. Obiectivul Qntra Park este de a satisface o gama cat mai extinsa de clienti, avand un cuvant important de spus in sectorul echipamentelor automate de control acces si al celor de plata a parcarii.

   Sistemele de plata a parcarii Qntra Park vizeaza toate cladirile si zonele in care exista parcari mari, ce impun o buna organizare a traficului auto si plata stationarii: banci, cladiri office, stadioane, cente sportive, aeroporturi, supermarketuri, mall-uri, hoteluri etc.

   Printre cele mai importante sisteme de plata parcare Qntra amintim: bariere de acces, terminale de intrare si iesire din parcare, terminale de plata parcare, dispozitive pentru gestionarea eficienta a timpului de parcare si accesorii.

   Serviciul de plata a parcarii este acum mult mai rapid si mai eficient cu echipamentele noastre: sisteme de parcare cu plata Qntra Park. Acestea garanteaza securitatea, durata indelungata de functionare si imbunatatirea permanenta a mecanismelor prin informare si inovatie.

Configuratii speciale – sisteme de parcare Qntra Park:

 

Componentele principale ale unui sistem de parcare cu plata Qntra Park:

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.