Sisteme de parcare cu plata BFT

sisteme plata parcare bft

   BFT este o companie cu inceputuri mici, care ocupa in prezent o pozitie importanta in Europa si peste tot in lume. Acest producator de sisteme de parcare are experienta in serviciul de instalatori si distribuitori, punand acces pe progresul care aduce intotdeauna satisfactie a consumatorului. De 30 de ani, BFT s-a dedicat evolutiei in domeniul sisteme automate pentru usi, porti, garaje si medii rezidentiale, comerciale si industriale, dar si sisteme de plata pentru parcare BFT.

   In 2004, BFT a facut un pas decisiv spre dezvoltarea pe piata mondiala, devenind parte a grupului Somfy, lider de piata la nivel mondial.

   Bft reprezinta un lider in domeniul automatizarilor si sisteme de parcare cu plata BFT, bazandu-se pe inovare, cercetare tehnologica si satisfactie a partenerilor. Producatorul BFT ofera sisteme de control acces BFT inteligente, bariere de trafic si sisteme de management al parcului auto. Pentru cladiri rezidentiale, comerciale si industriale, compania a elaborat o serie de sisteme de parcare concepute pentru a acoperi diverse nevoi de gestionare a traficului auto. Garantam cele mai inalte niveluri de confort, siguranta si fiabilitate.

Configuratii speciale – sisteme de parcare BFT:

Componente sisteme de parcare BFT:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.