sisteme-plata-parcare-cu-tichete

Sisteme plata parcare cu tichete

   Sistemele plata parcare cu tichete sunt solutii eficiente de ticketing cu coduri de bare sau banda magnetica, utilizate pentru asigurarea unui control sigur si eficient atat din punct de vedere financiar, cat si temporal.

   Tichetele de parcare sunt eliberate in momentul in care autoturismul se apropie de unitate, prin apasarea unui buton. Aceste tichete sunt prevazute cu benzi magnetice sau coduri de bare, tehnologii ce diminueaza costurile operatiei. Aceste servicii de parcare cu tichete pot fi localizate in parcari de orice marime (mici, medii, mari si chiar complexe).

Un sistem de plata pentru parcare poate fi alcatuit din urmatoarele componente:

  • Unitate de intrare cu eliberator de tichet
  • Unitate de iesire cu procesator de tichet
  • Validator de tichet

Cum functioneaza aceste sisteme de parcare cu tichete?

   Tichetul trebuie sa fie amplasat pe bordul masinii, in asa fel incat operatorii de parcare sa poata verifica informatiile inscrise. Pe tichet este expusa locatia sau numarul de iesire, dar si o diagrama a taxelor de trecere.

   Daca nu exista un operator uman, unitatea de citire tichete transmite comanda de deschidere catre unitatea centrala, in cazul in care tichetul este valid. Urmeaza apoi eliberarea biletului de parcare de catre emitatorul de tichete. La iesirea din parcare, tichetul este pus din nou la cititor, moment in care automatul de plata percepe contravaloarea parcarii.

Functii suplimentare sistem taxare-parcare cu tichete:

  • Pot fi programate 30 de zile pe an in care accesul in parcare este liber
  • Timpul in care trebuie efectuata iesirea dupa taxare poate fi ajustat intre 0 si 24 de ore
  • Sistemul poate fi programat astfel incat daca un client intra in parcare cu cartela si intr-un interval de timp programat nu va gasi loc de parcare, va putea iesi din parcare fara sa plateasca
  • Utilizatorii de cartele pot face abonamente pentru un anumit numar de utilizari ai parcarii sau pentru o anumita perioada de timp
  • Se poate bloca accesul in parcare pentru orice client

De ce sa alegeti un serviciu de plata a parcarii cu tichete?

   Un sistem plata parcare este indicat pentru orice tip de parcare si permite un control sigur al traficului. In plus, aceste sisteme de taxare a parcarii sunt eficiente deoarece permit un numar nelimitat de intrari-iesiri.

In aceasta categorie veti gasi urmatoarele sisteme de plata parcare cu tichete:

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.