Sisteme de parcare cu plata HUB

sisteme-plata-parcare-hub

   Producatorul HUB este o companie care ofera solutii eficiente de sisteme de parcare inovative. Obiectivul principal al producatorului este satisfacerea cerintelor clientilor, prin actiunile de dezvoltare, producere si instalare a unor echipamente rezisteste si de foarte buna calitate.

   Produsele HUB sunt create pentru o functionare de lunga durata, rezistenta fiind unul dintre punctele forte. Pentru a construi toate aceste echipamente eficiente si sigure, echipa HUB se ghideaza dupa 6 valori: inovatie, munca de echipa, responsabilitate, calitate, service, pasiune.

HUB concepe solutii de parcare atat pentru parcari de mari dimensiuni, cat si pentru cele de marimi mai mici. Printre cele mai cautate produse de sisteme plata parcare se numara unitati de intrare/iesire, fiecare cu cate o bariera, dar ai automate de plata.

   Producatorul Hub doreste sa se foloseasca de experinta acumulata de-a lungul timpului pentru a dezvolta solutii din ce in ce mai bune pentru industria sistemelor de parcare. Sisteme de parcare cu plata HUB sunt potrivite pentru hoteluri, spitale, aeroporturi, institutii publice, centre comerciale, centre sportive, centre de afaceri si multe altele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.