Sisteme de parcare cu plata Car Flow

sisteme-plata-parcare-car-flow

   Car Flow este un producator polonez, care concepe si distribuie sisteme parcare de cea mai buna calitate. Utilizarea unei tehnologii de ultima generatie, imbinata cu profesionalismul inginerilor au condus la crearea unui renume pe piata de din Polonia.

   De peste 20 de ani, producatorul Car Flow garanteaza siguranta prin echipamentele proiectate. Acest producator se focuseaza pe oferirea unei functionari stabile si pe indeplinirea cerintelor proprietarilor de parcari. Cum numarul de autoturisme este in crestere, asa este si numarul de parcari. Din acest motiv, Car Flow este in pemanenta cautare de noi solutii pentru sistemele de parcare, oferind sisteme de parcare cu plata Car Flow moderne.

   Locatiile in care se potrivesc aceste sisteme taxa parcare sunt aeroporturile, centrele comerciale, hotelurile, autoritatile publice, spitalele si hotelurile. Printre echipamentele produse de Car Flow se numara automate de plata, bariere de parcare si unitati centrale. Acest producator este caracterizat de eficienta, fiabilitate, flexibilitate si un bun management.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.