Sisteme de parcare cu plata Faac

sisteme-plata-parcare-faac

   FAAC este un producator cunoscut pentru gama sa larga de produse de inalta calitate si tehnici de fabricare inovatoare. Este unul dintre brandurile lider in piata de automatizare, furnizand sisteme de automatizare de inalta calitate pentru porti, bariere, usi, dar si sisteme de plata parcare si control acces in parcare.

   Producatorul de sisteme plata parcare FAAC lucreaza indeaproape cu clientii, comunicarea fiind un element cheie in orice parteneriat. Scopul FAAC este acela de a se asigura ca sistemele de control acces parcare sunt sigure in utilizare si au o calitate de top.

   Configuratia unui sistem de parcare cu plata FAAC poate fi simpla – un distribuitor de bilet cu bariera pe intrare, o statie de plata automata si un cititor de bilete cu bariera la iesire. Pot fi adaugate elemente suplimentare pentru a imbunatati functionalitatea parcarii, inclusiv semne, birou cash manual, LPR si integrarea unui validator de tichete pentru a oferi reduceri sau locuri de parcare gratuite. Display-ul cu iluminare existent la fiecare unitate de parcare Faac ofera informatii usor de inteles.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.