Sisteme plata parcare cu automate de plata

   Sistemele de taxare parcare cu automate de plata sunt solutii inteligente si sigure de care pot beneficia toti consumatorii care au acces la parcare. Acest tip de taxare se adapteaza cu usurinta in diverse medii, oferind, prin functia „serviciu clienti”, posibilitatea de a controla accesul si in situatiile in care se intrerupre conexiunea cu unitatea centrala.

   Automatele de plata reprezinta o modalitate prin care este permis accesul in interiorul parcarilor. Datorita tehnologiilor avansate si ale functiilor pe care le asigura, platile pot fi efectuate cu carduri de debit sau de credit, cu bancnote sau cu monezi.

Cum functioneaza aceste sisteme de parcare cu automate?

   Utilizarea sistemelor de taxare cu automate reduc costurile suplimentare deoarece folosesc o tehnologie avansata si nu necesita o scriere suplimentara de tichete ca la casa manuala. Automatele de plata au in componenta lor un software care asigura functionarea la parametrii optimi ai sistemului, fiind simplu si usor de utilizat inclusiv de operatorii fara specializare.

De ce sa alegeti un serviciu de plata a parcarii cu automate?

   Clientii sunt si ei avantajati deoarece nu este necesar sa depuna un efort suplimentar atunci cand recurg la acest mod de taxare. In plus, datorita procedeelor moderne care au contribuit la realizarea acestor sisteme de taxare parcare cu automate de plata, se pot citi si cardurile sau cartelele partial deteriorate.

Componente si detalii ale sistemelor de taxare parcare cu automate de plata:

  • Sistem de protectie anti-vandalism
  • Validator/cititor de bancnote
  • Intercomunicatie cu centrul de comanda
  • Sursa de energie electrica de urgenta in cazul in care se intrerupe curentul
  • Unitate card de proxemitate pentru abonat

   Automatizarea sistemelor de taxare parcare reprezinta o optiune ideala datorita beneficiilor nenumarate: siguranta incasarilor, prevenirea in caz de frauda, monitorizare traficului in parcare etc. Pentru a va putea ocupa de prioritatile dumneavoastra (sporirea incasarilor si imbunatatirea permanenta a serviciilor oferite), orientati-va spre sisteme de o calitate superioara care sa reziste in timp.

   Sistemul de taxare parcare cu automate de plata a fost conceput pentru o utilizare eficienta si este solutia perfecta pentru toate cerintele dumneavoastra.

In aceasta categorie veti gasi urmatoarele sisteme de parcare cu automate de plata:

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.