Sisteme-plata-parcare-cu-carduri

Sisteme plata parcare cu carduri

   Sistemele de plata a parcarii cu carduri sunt acele dispozitive amplasate la intrarea in parcari, care au rolul de a citi si de a retine carduri.

Cum functioneaza aceste sisteme de parcare cu carduri?

   Utilizatorii abonati trebuie sa prezinte la statia de intrare cardul de proximitate, prin intermediul caruia pot intra constant in parcarea unei firme, spre exemplu. Un astfel de card utilizat intr-un sistem de parcare este refolosibil. In acest caz, nu este necesara prezenta unui operator uman.

De ce sa alegeti un sistem taxare parcare cu card?

   In primul rand, acest sistem de parcare cu card este fiabil, interactiv si usor de utilizat. Poate fi amplasat in diferite tipuri de parcari, dar este cel mai des intalnit in parcari private mici, medii sau mari ale firmelor.

   Costurile de intretinere ale unui automat de parcare cu carduri sunt minime, iar in cazul in care are loc o pana de curent si se suspenda legatura cu unitatea centrala, acesta continua sa functioneze prin functia “serviciu clienti”. In plus, un astfel de sistem plata parcare cu carduri este aproape imposibil de fraudat de catre client sau de catre angajati.

In aceasta categorie gasiti urmatoarele sisteme de plata parcare cu carduri:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.