Sistem plata parcare Equinsa

   Sistemul plata parcare Equinsa reprezinta o solutie integrata de control si gestionare a parcarilor cu plata. Fiecare sistem de parcare cu plata Equinsa poate fi montat cu usurinta pentru a controla accesul in parcari din diferite zone: cladiri din zonele rezidentiale, cladiri de birouri, hoteluri, aeroporturi, centre comerciale etc.

   Parcarile in care se integreaza un sistem de plata parcare Equinsa pot fi atat interioare cat si de exterior. De asemenea, montajul acestora poate fi personalizat in functie de dimensiunile parcarii si de necesitatile acesteia (de ex. se poate suplimenta numarul de echipamente din care sistemul e compus).

   Pe langa numeroasele functii care usureaza accesul si plata din partea beneficiarilor, echipamentele unui sistem parcare Equinsa se bucura de un design elegant, unic, completat de o rezistenta sporita a materialelor de fabricatie. Chiar si in conditii dificile de temperatura si de mediu, unitatile sistemului rezista si functioneaza neintrerupt.

   Cu sistemul de plata a parcarii Equinsa, obtineti un management eficient al parcarii, fludizarea traficului si posibilitatea de a controla perfect spatiul parcarii.

Sistem plata parcare Equinsa

Componentele unui sistem de plata parcare Equinsa:

Unitate de intrare Equinsa Sense SI

Statia de intrare Equinsa Sense SI este un echipament cu functii moderne, care are rolul de a controla si gestiona intrarile in parcare. La apropierea autovehiculelor de acest terminal de intrare, utilizatorii prezinta cardul RIFD sau apasa butonul special pentru emiterea tichetelor de parcare cu coduri de bare.

Unitate de iesire Equinsa Sense SI

Statia de iesire Equinsa Sense SI este un dispozitiv de iesire din parcare rezistent si fiabil, care permite iesirea din parcare odata cu plata, verificarea si validarea tichetelor. La apropierea unui autovehicul, beneficiarul trebuie sa prezinte tichetul care confirma plata tarifului de parcare sau cardul RFID – daca este abonat la parcare.

Unitate de plata automata Equinsa Sense PA

Statia de plata automata Equinsa Sense PA este un dispozitiv special pentru plata parcarilor. Cu ajutorul acestui terminal de plata, achitarea tarifului aferent stationarii se face simplu si rapid cu ajutorul bancnotelor, monedelor, cardurilor de debit si de credit. Unitatea automata de plata are o interfata prietenoasa, facilitand tranzactiile utilizatorului.

Unitate de plata asistata Equinsa Sense PM

Unitatea de plata asistata Equinsa Sense PM este un echipament pentru plata manuala a tarifelor si gestiunea locurilor de parcare. Aceasta unitate de plata parcare este configurabila si ofera o gama larga de date referitoare la situatia parcarii: date de ocupare, timp ocupat cu stationarea etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.